Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Többséget kíván szerezni a VMSZ Kishegyes községben

2020-06-02
22:12
2020-06-02
22:21
Forrás
Pannon RTV
Jelentős fejlesztések valósultak meg az elmúlt időszakban Kishegyes községben.

Teljesen felújították a helybeli egészségházat és az iskolát is fejlesztették. Játszóteret és sportpályát kapott az óvoda Kishegyesen, Bácsfeketehegyen pedig épül a szennyvíztisztító, felújították a temető kápolnáját, a napokban pedig sor kerül Vajdaság egyik legnagyobb magyar könyvtárának átadására. A Vajdasági Magyar Szövetség a június 21-i választásokon többséget kíván szerezni a községi képviselő-testületben és a polgármesteri posztot is célul tűzte ki - mondta a Közügyekben Juhász Bálint, a párt Kishegyes községi elnöke. Hozzátette: a községben folytatni kívánják a megkezdett beruházásokat és szeretnék leporolni és elővenni azokat a beruházásokat is, amelyek az elmúlt időszakban nem élveztek akkora prioritást. Ilyenek például a Kishegyes központjában kialakítandó tér, és a vízvezeték hálózat hatékonyabbá tétele.

Kishegyes
Vajdasági Magyar Szövetség
fejlesztések
Választások 2020

Most

08:55, Frissítve: 10:13

Vučić: Nehéz ősz és tél jöhet

Nehéz ősz és tél jöhet a járvány szempontjából, az európai helyzet jelenleg rossz, így bármikor növekedhet a koronavírusos betegek száma Szerbiában is - jelentette ki Aleksandar Vučić.
08:11, Frissítve: 10:13

Belgrádba látogat Várhelyi Olivér

Az Európai Bizottság szomszédságpolitikáért és bővítésért felelős biztosa a szerb fővárosban mutatja majd be a Szerbia előrelépéséről szóló jelentést - írja a Tanjug.

Népszerű

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.