Ugrás a tartalomra

Topolyán is segítenek a VMSZ aktivistái

2021.12.06
12:49
Forrás
Közlemény
Topolya községben is segítenek az adatlapok kitöltésében a Vajdasági Magyar Szövetség aktivistái. A kettős állampolgárokat vasárnapig keresik fel.

A terepi kampány során azoknak a kettős állampolgároknak nyújtanak útbaigazítást, akik eddig nem regisztráltak a magyarországi választási névjegyzékbe, de szeretnének jövőre szavazni, és azoknak is, akiknek adatai módosultak, például lakcímük vagy családi állapotuk változásával a nevük is. Ha a polgárok korábban a konzulátusokra kérték a szavazási lapjukat, de azokat lakóhelyükön is át tudnák venni, akkor arra is lehetőségük van, hogy módosítsák a korábban megadott postacímet. Topolya községben több mint 70 aktivista segít a polgároknak a regisztrációhoz vagy az adatok módosításához szükséges adatlapok kitöltésében, és azok továbbításában. A tervek szerint december 12-ig, vasárnapig keresik fel a kettős állampolgárokat.

VMSZ
Magyarország
aktivisták
kettős állampolgár
adatlap
Topolya

Most

19:19

A húsvét lényegéről gyerekeknek, játékosan

Húsvéti játékos foglalkozás tartottak a szabadkai Zorka Helyi Közösségben. A 2 és 10 év közötti zorkai gyerekek számára meglepetéssel is kedveskedtek. A húsvéti programot évről évre a VMSZ zorkai helyi szervezete hívja életre.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.