Ugrás a tartalomra

Törökkanizsán is megalakult az új KKT

2020.08.21
16:20
2020.08.21
19:37
Forrás
Pannon RTV
Törökkanizsán is megalakult az új összetételű Községi Képviselő-testület. Az elnöki posztot továbbra is Újhelyi Nándor foglalja el a Vajdasági Magyar Szövetség képviseletében.

A polgármester személye sem változott, továbbra is Radovan Uverić marad a község élén a Szerb Haladó Párt színeiben. A Községi Képviselő-testület titkára Radenka Cvetanović lett az SZHP-ból.

A képviselő-testületi ülés további napirendi pontjainak tárgyalását a jövő hétre halasztották, így az alpolgármester személye és az öt tagú községi tanács tagjainak személye nem lett megválasztva.

A 31 tagú Községi Képviselő-testületben 18 mandátumot a Szerb Haladó Párt szerzett, 10 képviselőt delegált a Vajdasági Magyar Szövetség és hármat a Szerbiai Szocialista Párt.

Törökkanizsa
kkt
Községi Képviselő-testület

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.