Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Patrick Semansky

Törölték a második amerikai elnökjelölti vitát, Trump folytatja a kampányt

2020-10-10
11:18
Forrás
MTI
Hivatalosan is törölték a második országos televíziós vitát Donald Trump amerikai elnök és demokrata párti kihívója, Joe Biden között.

Az elnökjelölti vitákat szervező bizottság leszögezte: mindkét jelölt kampánya a vita napjára más irányú terveket jelentett be. Most már látszik, hogy október 15-én nem lesz vita, így a bizottság a figyelmét az október 22-én tartandó elnökjelölti vitára összpontosítja - fogalmaztak a szervezők.

A második elnökjelölti vitát a floridai Miamiban tartották volna, de a koronavírus-járvány és Trump vírusfertőzése miatt a szervezők egy interneten tartott vitát szerettek volna. Ebbe Joe Biden beleegyezett, Donald Trump azonban nem. Az elnök úgy fogalmazott: "nem vesztegeti az idejét" virtuális vitákra, mert azok szerinte "nem viták".

Amerikai Egyesült Államok
Donald Trump
Joe Biden
vita

Most

19:50, Frissítve: 19:55

Négy áldozata van a robbanásnak Bristol közelében

Négy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült egy robbanásban az angliai Bristol közelében - számolt be a Times egyik újságírója Twitter-bejegyzésében. A munkások egy vegyi tartály tetején voltak, amikor az felrobbant.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.