Ugrás a tartalomra

Törvény a mezőgazdasági termékek piaci szabályozásáról

2021.06.29
17:46
2021.06.29
17:52
Forrás
Pannon RTV
Támogatja a mezőgazdasági termékek piaci szabályozásáról szóló törvényt a Vajdasági Magyar Szövetség - közölte Fremond Árpád.

Szerbia mezőgazdasága úgy tud erősödni és talpon maradni, ha az Európai Unió tagjai leszünk, azért dolgozunk, hogy ez mielőbb így legyen - fogalmazott a VMSZ köztársasági parlamenti képviselője.

Fremond Árpád, köztársasági parlamenti képviselő, VMSZ: „Ez a törvénymódosítási javaslat választ ad olyan kérdésekre is, mint például hogy a mezőgazdaságban rejlő potenciált miként lehet konkurenciává alakítani, egy jobb kereseti lehetőséggé, egy magasabb életszínvonallá, a mezőgazdasági termelés növekedésére, illetve a mezőgazdasági piac stabilizálására.”

mezőgazdaság
piac
szabályozás
Fremond Árpád
Európai Unió
Szerbia

Most

15:33, Frissítve: 16:48

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.
15:17, Frissítve: 16:07

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.

Népszerű