Ugrás a tartalomra
Tanjug / Rade Prelić

További részletek a szervezett bűnözés elleni küzdelemről

2021.02.27
11:13
2021.02.27
11:21
Forrás
b92.net, Tanjug, Szerbiai RTV
A maffia elleni küzdelem legfrissebb fejleményeiről, az országban uralkodó járványügyi helyzetről, a koronavírus elleni oltások beszerzéséről, valamint egyéb aktuális politikai és társadalmi eseményekről beszélt Aleksandar Vučić a Prva TV műsorában.

A szerb államfő kifejtette, hogy azért halasztotta el a szerbiai Nemzetbiztonsági Tanács ülését, mert további szakvéleményt vár a szervezett bűnözői csoportokkal kapcsolatban. Az eddigi bejelentések szerint legkésőbb csütörtökön tarthatják meg az ülést. Vučić úgy fogalmazott, hogy a szerbiai polgárokat, Európát és az egész világot sokkolni fogják a szervezett bűnözés elleni nyomozás részletei.

maffia
küzdelem
szervezett
bűnözés

Most

18:01, Frissítve: 18:19

Davis Kupa: A franciák legyőzték a magyarokat

Marozsán Fábián 6:3, 6:3-ra kikapott Ugo Humbert-től a Tatabányán rendezett Magyarország-Franciaország tenisz Davis Kupa-selejtező utolsó mérkőzésén, így az ellenfél jutott 3-2-es összesítéssel tovább a döntő csoportkörébe.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.