Ugrás a tartalomra
Tanjug / Rade Prelić

További részletek a szervezett bűnözés elleni küzdelemről

2021.02.27
11:13
2021.02.27
11:21
Forrás
b92.net, Tanjug, Szerbiai RTV
A maffia elleni küzdelem legfrissebb fejleményeiről, az országban uralkodó járványügyi helyzetről, a koronavírus elleni oltások beszerzéséről, valamint egyéb aktuális politikai és társadalmi eseményekről beszélt Aleksandar Vučić a Prva TV műsorában.

A szerb államfő kifejtette, hogy azért halasztotta el a szerbiai Nemzetbiztonsági Tanács ülését, mert további szakvéleményt vár a szervezett bűnözői csoportokkal kapcsolatban. Az eddigi bejelentések szerint legkésőbb csütörtökön tarthatják meg az ülést. Vučić úgy fogalmazott, hogy a szerbiai polgárokat, Európát és az egész világot sokkolni fogják a szervezett bűnözés elleni nyomozás részletei.

maffia
küzdelem
szervezett
bűnözés

Most

08:36, Frissítve: 09:00

Legyen kéznél az esernyő!

Változékony és általában felhős idő lesz a hét nagy részében. Ma még 12, holnap 14 fok lesz, azután némileg magasabb hőmérsékleteket mérhetünk, szerdától 18 fok körül vagy afelett alakulnak a maximumok.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!