Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Továbbra is ellenzéki pozícióból politizál Szabadka Polgári Mozgalma

2020.07.03
13:13
2020.07.03
18:04
Forrás
Pannon RTV
Ezt Maglai Jenő nyilatkozta pénteken tartott sajtótájékoztatóján.

Szabadka Polgári Mozgalmának listavezetője úgy fogalmazott, négy képviselővel nem lesz nagy beleszólásuk a város ügyeibe, de mindenképp felügyelik majd a hatalmi pártok munkáját. Egyrészről elégedetlenek a választási eredményekkel, másrészről viszont elégedettek, a polgári csoportosulások közül ugyanis kizárólag a Szabadka Polgári Mozgalma tudott bejutni a Városi Képviselő-testületbe - fogalmazott Maglai.

Pannon RTV

Maglai Jenő, listavezető, Szabadka Polgári Mozgalma: „Szabadka Polgári Mozgalma továbbra is ellenzéki pozícióban fog maradni Szabadkán. Ha megnézzük, talán mi maradtunk az egyedüli polgárok csoportja, amely tartományi szinten, vajdasági szinten tanácsnoki csoporttal tud rendelkezni valamelyik képviselő testületben. Egyszerűen szinte teljesen eltűnt az ellenzék, a polgárok csoportjai mindenhol eltűntek a politikai színtérről. Ha ezt nézzük, akkor valójában jó eredményt értünk el, mert minket ez a politikai cunami, amely lemosta az ellenzéket a politikai színtérről, ez minket valahogy nem érintett. Mégis volt egy komolyabb támogatottságunk a választó rétegben, nem használtuk azokat az eszközöket, amikkel a hatalmi pártok éltek. Messze nem volt annyi pénzünk a kampányra és mégis túléltül ezt a választási ciklust.”

Maglai Jenő
Szabadka Polgári Mozgalma
Választások 2020

Most

10:22, Frissítve: 10:27

Három emlékfát ültettek

Hagyományőrzés céljából a három testvértelepülés Kunszentmiklós, Nagyvázsony és Székelykeve elhatározták, hogy három emlékfát ültetnek a székelykevei tájház udvarába.

Népszerű

Leszámolás történhetett Horgoson

Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.