Ugrás a tartalomra
Andrei Ravkov és Aleksandar Vučić kezet fognak
Tanjug/Dimitrije Goll

Továbbra is fejlődik Fehéroroszország és Szerbia kapcsolata

2019-06-19
13:48
2019-06-19
14:08
Forrás
Tanjug
A katonai védelem terén kifejezetten jó az együttműködés - értett egyet Andrei Ravkov fehérorosz védelmi miniszter és Aleksandar Vučić.
A tárgyalás

A szerb államfő örömét fejezte ki, hogy kétnapos minszki látogatása alkalmával lehetősége nyílik majd Alekszandr Lukasenkó belorusz elnökkel való egyeztetésre is. Vučić közleményében elárulta, fehérorosz hivatali kollégája még az idén Szerbiába látogat.

A védelmi miniszter és a szerb elnök egyébként a nyugat-balkáni régió helyzetéről is egyeztetett a két ország kapcsolatai mellett.

Fehéroroszország
Szerbia
Aleksandar Vučić
szerb államfő
Andrei Ravkov
fehérorosz védelmi miniszter

Most

14:36

Mehetünk strandolni a hétvégén

Jelentős felmelegedés kezdődik vidékünkön, strandidő lesz - tájékoztat a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Az előrejelzések szerint a hétvégén a hőmérő higanyszála a 32 fokot is elérheti.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.