Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Evan Vucci

Trump is élt a lehetőséggel, korábban szavazott

2020-10-25
10:52
2020-10-25
11:01
Forrás
MTI
Habár az elnökválasztásra hivatalosan 2020. november 3-án kerül sor, lehetőség van a korai szavazásra, illetve a levélszavazásra is.

Eddig már több mint 54 millió amerikai állampolgár használta ki, hogy előbb is leadhatja voksát a 2020-as amerikai elnökválasztásokon, közöttük Donald Trump, amerikai elnök is, aki saját magára szavazott. Az amerikai elnök az állandó lakhelyének bejelentett Floridában voksolt. Ő is előre leadta szavazatát. Mindenkit arra biztatott, hogy éljen a korai szavazás lehetőségével. Szakértők szerint az eddigi magas részvételi arány egyrészt a nagy érdeklődés jele, másrészt pedig sokan el akarják kerülni a november 3-ára várható tumultust a szavazóhelyiségekben, tekintettel a járványhelyzetre.

Donald Trump
választás
szavazás
USA

Most

19:50, Frissítve: 19:55

Négy áldozata van a robbanásnak Bristol közelében

Négy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült egy robbanásban az angliai Bristol közelében - számolt be a Times egyik újságírója Twitter-bejegyzésében. A munkások egy vegyi tartály tetején voltak, amikor az felrobbant.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.