Ugrás a tartalomra
Pixabay/12019

Trump és Biden televíziós csatái

2020-10-22
22:04
2020-10-22
22:09
Forrás
Pannon RTV
Dübörög az elnökválasztási kampány az Egyesült Államokban. Donald Trump republikánus párti jelölt, a jelenlegi elnök és Joe Biden, a demokraták jelöltje szállt ringbe a Fehér Házért.

Az elemzők szerint a tengerentúlon népszerű televíziós viták a politikai csatározások mélyére süllyedtek, ahogy fogalmaztak, ennél lejjebb már nincs. Az utolsó nyilvános vita folyamán a két jelölt egymás szavába vágva, gyakran személyeskedve próbálta a szavazók szimpátiáját kiharcolni. Nézzünk meg most egy összefoglalót arról, hogy kik a jelöltek, és milyen irányba vezetnék az országot. 

Donald Trump
Joe Biden
Amerikai Egyesült Államok
választás

Most

14:33, Frissítve: 14:43

Égető szükség lenne terelőútra Temerinben

Temerin főutcáján folyamatos a személy- és teherforgalom. Elsősorban Újvidék vonzáskörzete miatt nagy az észak-dél irányú forgalom. A település tehermentesítése miatt régóta aktuális kérdés egy kerülőút kiépítése.
14:25

Szabadkára is visszaszivárognak a migránsok

Szabadkára is egyre több migráns tér vissza, és próbálkozik meg ismét nekivágni a magyar határkerítésnek. Amióta legutóbb összeszedték és távolabbi szerbiai befogadóközpontokba szállították el őket, néhány napig nyugalom volt a városban.
13:43

A KKT 100 napja Óbecsén

Száz nap alatt öt ülést tartott az új összetételű községi képviselő-testület Óbecsén. Az eddigi munkát és a koalíciós együttműködést ma sajtótájékoztatón értékelte Kiss Igor, az óbecsei képviselő-testület elnöke.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.