Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Evan Vucci, File

Trump: ez egy elmulaszthatatlan esély Koszovó számára

2018-12-18
19:52
A Twitteren keresztül üzent Donald Trump amerikai elnök Hashim Thaci koszovói elnöknek.

Trump azt mondta, Thacit és Aleksandar Vučić szerb államfőt is várja a Fehér Házba, amint megállapodásra jutnak, mert mint fogalmazott, szeretné velük megünnepelni azt a történelmi pillanatot. Trump arra kérte a koszovói vezetőt, hogy teljes körű megállapodás szülessen, mert ez egy elmulaszthatatlan esély Koszovó számára, ellenkező esetben komoly visszalépés lesz tapasztalható. Készen állunk segíteni önöknek a megállapodás elérésében, amely Koszovó és Szerbia érdeke is - fogalmaz Trump, majd hozzáteszi, az Amerikai Egyesült Államok sokat fektetett a független és szuverén Koszovóba, és reméli, hogy Koszovó a továbbiakban is fejlődik majd.

Donald Trump
Hashim Thaci

Most

23:22, Frissítve: 23:39

A kávé lehet az elhízás elleni harc kulcsa

A Nottinghami Egyetem tudósai felfedezték, hogy a kávé képes stimulálni az energiaégetésben szerepet játszó barna zsírszövetet, ami kulcsfontosságú lehet az elhízás és a cukorbetegség elleni harcban.
22:32, Frissítve: 22:40

Feltárják a waterlooi csatamező kórházát

A waterlooi csatamező tábori kórházát az európai szövetséges csapatokat vezető wellingtoni herceg hozott létre Mont-St-Jeanban. Feltételezik, hogy legalább hatezer sebesültet láttak el itt.

Népszerű