Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Evan Vucci, File

Trump: ez egy elmulaszthatatlan esély Koszovó számára

2018-12-18
19:52
A Twitteren keresztül üzent Donald Trump amerikai elnök Hashim Thaci koszovói elnöknek.

Trump azt mondta, Thacit és Aleksandar Vučić szerb államfőt is várja a Fehér Házba, amint megállapodásra jutnak, mert mint fogalmazott, szeretné velük megünnepelni azt a történelmi pillanatot. Trump arra kérte a koszovói vezetőt, hogy teljes körű megállapodás szülessen, mert ez egy elmulaszthatatlan esély Koszovó számára, ellenkező esetben komoly visszalépés lesz tapasztalható. Készen állunk segíteni önöknek a megállapodás elérésében, amely Koszovó és Szerbia érdeke is - fogalmaz Trump, majd hozzáteszi, az Amerikai Egyesült Államok sokat fektetett a független és szuverén Koszovóba, és reméli, hogy Koszovó a továbbiakban is fejlődik majd.

Donald Trump
Hashim Thaci

Most

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.