Ugrás a tartalomra
Trump beszél
Tanjug/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

Trump Krímről és a választási beavatkozásról is beszélni fog Putyinnal

2018-07-12
14:44
2018-07-12
14:55
Forrás
MTI
Az Ukrajnához tartozó Krím félsziget Oroszország általi annektálásáról, az amerikai elnökválasztásba történt állítólagos orosz beavatkozásról, az atomfegyver-korlátozásról is tárgyal Putyin és Trump.

Erről maga Donald Trump beszélt Brüsszelben. Az amerikai elnök a kétnapos brüsszeli NATO-csúcs lezárása után tartott sajtótájékoztatóján közölte: jó találkozóra készül Putyinnal, akivel - mint fogalmazott -jól kijönnek, nincsen sok kérdés napirenden, kiderül majd, hogy milyen eredményeket sikerül elérni. Újságírói kérdésre válaszolva Trump elmondta: sem barátnak, sem ellenségnek nem nevezné az orosz elnököt. Elsősorban olyan "vetélytársnak" tartja őt, aki Oroszországot képviseli.

Putyin
Trump
Krim
orosz
amerikai

Most

01:14, Frissítve: 01:22

Tombol a hőség Észak-Európában is

A szikkadt aljnövényzet sok helyütt lángra kapott Svédországban - az elmúlt két évtized legsúlyosabb erdőtüzei pusztítanak még a Sarkkörön túl is.
01:09

Pokoli hőség Japánban

Már Meteorológiai figyelmeztetést adtak ki Japánban, ahol a hőhullám legalább 30 emberrel végzett. A hőséggel összefüggő rosszullétek miatt több ezren kerültek kórházba az elmúlt két hétben.

Népszerű

Orbánt fogadja Pásztor István

Orbán Viktor Szabadkán

Megérkezett Szabadkára Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök először Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével találkozott a VMSZ székházában.
FIDESZ - KDNP

Országosan tarolt a Fidesz

Országgyűlési választásokat tartottak Magyarországon. Az Index hírportál szerint országosan tarolt a Fidesz, Budapesten pedig a baloldalra szavaztak többen.