Ugrás a tartalomra

Trump nagy eredményekre számít a helsinki csúcstalálkozó után

2018.07.18
21:13
Forrás
MTI
„Nagy eredményekre" számít a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel Helsinkiben tartott csúcstalálkozója után Donald Trump.

Az amerikai elnök Twitter-bejegyzésében fogalmazott így szerdán. Az elnök közölte: ígéretet kapott Putyintól az Észak-Koreával folytatott tárgyalások előmozdítására. Ennek mikéntjét azonban nem részletezte. Egy másik Twitter-bejegyzésben Az Egyesült Államokban továbbra is nagy vitát kavar a helsinki csúcstalálkozó, illetve az amerikai elnök által a Putyinnal tartott közös sajtókonferencián elhangzottak. Demokrata párti politikusok szerdán felvetették, hogy a Trump-Putyin négyszemközti találkozón résztvevő tolmácsnak kongresszusi meghallgatáson kellene beszámolnia az elhangzottakról.

Donald Trump
Amerikai Egyesült Államok
Vlagyimir Putyin
Oroszország

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.