Ugrás a tartalomra

Trump nem vitázik virtuálisan, mert szerinte az nem vita

2020.10.08
21:47
2020.10.08
21:56
Forrás
MTI, hirado.hu
Az elnökjelölti vitát szervező bizottság úgy döntött, hogy az eseményt a koronavírus-járvány és Trump fertőzöttsége miatt nem személyesen, hanem interneten tartanák meg.

Nem kíván virtuális, azaz interneten szervezett elnökjelölti vitán részt venni Donald Trump amerikai államfő. A második elnökjelölti vitára október 15-én a floridai Miamiban kerülne sor, a vitát szervező bizottság azonban úgy döntött, hogy az eseményt a koronavírus-járvány és Trump fertőzöttsége miatt nem személyesen, hanem interneten tartanák meg. A két politikus, Donald Trump és demokrata párti kihívója, Joe Biden különböző helyszínekről kapcsolódna be a vitába. A közleményben a szervezők a résztvevők egészségének és biztonságának védelmére hivatkoztak. „Nem fogom az időmet vesztegetni egy virtuális vitán, mert egy vita egyáltalán nem ilyen” – fogalmazott Trump a telefoninterjúban. Hozzáfűzte: „ott ül az ember egy számítógép mögött és vitatkozzék, ez nevetséges, és azután még a vonalat is elveszik, amikor akarják.

Trump kifejtette, hogy jól van. Mint fogalmazott: „tökéletes fizikai állapotban lévő példány vagyok”. Elmondta, hogy már befejezték a kezelését, bár még szedi a szteroidot. Az elnökjelölti vita helyett Donald Trump választási nagygyűlést tart majd.

Donald Trump
elnökjelölt
vita
USA

Most

21:33, Frissítve: 21:52

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.