Ugrás a tartalomra
Tanjug/Filip Kraincanic/bk

Tüntetettek a Koszovóban élő szerbek Kosovska Mitrovicán

2019-03-07
14:47
Forrás
Szerbiai RTV
A demonstrálók a pristinai terror, a szerb árucikkekre kiszabott vám, a Trepča cég elrablása és a szerbek jogainak eltiprása miatt vonultak a város utcáira.

A tüntetésen Tanja Vujović, a Pristinai Közgazdasági Egyetem dékánja mondott beszédet. Szavai szerint Pristina lépései vezettek ahhoz, hogy a Koszovóban élő szerbek az utcára vonuljanak. A tüntetések addig folytatódnak, amíg csak kell. Nem fogadjuk el a megalázó vámokat és azt sem, hogy családtagjainkat, barátainkat elűzzék innen - mondta Vujović.

A pristinai vezetés által kiszabott 100%-os vámok már több mint három hónapja vannak érvényben a Szerbiából érkező termékekre.

Koszovó
Kosovska Mitrovica
tüntet

Most

10:24, Frissítve: 10:30

Leslie L. Lawrence Vajdaságban

Vajdaságba látogat Lőrincz L. László, azaz írói álnevén Leslie L. Lawrence vagy Frank Cockney, aki exkluzív interjút ad a Pannon Televíziónak.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.