Ugrás a tartalomra
Külügyminisztérium székhelye
Wikimedia/Szerb Külügyminisztérium

Új egyiptomi nagykövete van Szerbiának

2017-11-18
18:38
Forrás
Tanjug
Jugoslav Vukadinović Szerbia új egyiptomi nagykövete. Szlovákiai nagykövetét, Šani Dermakut visszahívta tisztségéből a szerb államfő.

Jugoslav Vukadinovićot nevezték ki Szerbia új egyiptomi nagykövetének. Az erre vonatkozó rendelet, amelyet Aleksandar Vučić szerb államfő látott el kézjegyével, akkor lép életbe, amint a Hivatalos Közlönyben közzé teszik. Ugyanakkor szlovákiai nagykövetét, Šani Dermakut visszahívta tisztségéből a szerb államfő.

szerbia
nagykövet
egyiptomi
szlovákiai

Most

04:35, Frissítve: 04:53

Szombaton temetik I. Mihályt

A svájci rezidenciáján múlt héten elhunyt volt uralkodó holttestét szerdán a román hadsereg repülőgépe vitte haza. A szombati temetésig a bukaresti kormány háromnapos nemzeti gyászt rendeltelt el.

Népszerű

rendőr

Enyhébb büntetés a városi gyorshajtóknak

A szerbiai közlekedésbiztonsági törvénytervezet egyik váratlan újdonsága, hogy enyhébb büntetésekkel számolhatnak azok, akik lakott településen lépik át a megengedett sebességet.
Fremond Árpád

Fontos személycserék a topolyai tisztségeken

Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő