Ugrás a tartalomra
www.mod.gov.rs

Új helikopterekkel gazdagodott a szerb katonaság

2019-12-02
16:34
Forrás
www.mod.gov.rs
Az Mi-35M típusú légi járművek ma érkeztek a batajnicai reptérre.

Az Oroszországból szállított helikoptereket éjszakai és nappali bevetésen is használhatják és alkalmasak arra is, hogy összetett időjárási körülmények között repüljenek. Aleksandar Vulin szerb védelmi miniszter korábban elismerően nyilatkozott a gépekről, elmondása szerint az Mi-35M típussal jelentős képességnövekedést érünk el. Ez a helikopter a bevetés során tűzharcban segítséget nyújt a levegőből a gyalogosoknak, képes arra, hogy a fedélzetén nyolc fegyverest szállítson a megfelelő helyre, fegyvereket tud eljuttatni, a fronton ragadt katonák kimentési akcióiban is rendkívül sikeresnek bizonyul.

helikopter
Aleksandar Vulin
Batajnica
katonaság

Most

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.