Ugrás a tartalomra

Új igazgatója van az újvidéki Városi Közlekedési Vállalatnak

2018.04.13
16:26
2018.04.13
17:06
Forrás
Pannon RTV
Milovan Amidžić jogász, az újvidéki Stan Közvállalat korábbi igazgatója került megbízott igazgatóként az újvidéki Városi Közlekedési Vállalat élére.

Erről döntöttek a Városi Képviselő-testület ülésén. Milan Stanivuković, a közlekedési vállalat eddigi igazgatója a napokban nyújtotta be lemondását, miután a munkások általános sztrájkkal fenyegetőztek a cégnél kialakult problémás helyzet miatt. A városvezetés azt reméli, hogy a váltást követően a vállalat gondjai rövid időn belül rendeződnek. A Stan Közvállalat élére is új megbízott igazgató került Ivan Radojičić személyében. A kinevezések mellett a képviselők a mai ülésen többek között több városrendezési tervet, valamint a kommunális vállalatok tavalyi évi nagyberuházásainak megvalósulását is mérlegelték.

Kiss Gyula, újvidéki önkormányzati képviselő, VMSZ: „Itt van a mezőgazdaság is, a rurális övezetek fejlődéséről szóló akcióterv meghozatala. A rendőrségnek ajándékozunk egy megfelelő pickup autót, amelyre nagy szükségük van és nem tudták saját forrásokból biztosítani. Az intézmények, úgy az egészségügyi, mint a kulturális intézmények 2018-as évi tervmódosításairól is lesz néhány napirendi pont.”

Kiss Gyula
Vajdasági Képviselőház
Újvidék

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.