Ugrás a tartalomra

Új intézkedésekről dönt a szerb kormány

2021.03.15
11:24
2021.03.15
11:33
Forrás
Szerbiai RTV
A korábbi bejelentés ellenére mégsem ül ma össze a válságstáb, ehelyett a szerb kormány hoz újabb intézkedéseket a konzultációk alapján.

A válságstáb orvosi része és a covid-kórházak orvosai szigorúbb intézkedéseket kérnek, és a létesítmények bezárását 10-15 napra. Ana Brnabić szerb kormányfő vasárnap azt mondta, hogy „biztosan szigorítani kell az intézkedéseken”. Azt is hozzátette, hogy megérti az egészségügyi munkásokat, de azt is mérlegelni kell, mit hoznak a további korlátozások az ellenőrizhetetlen intézkedések további megsértése tekintetében. Hangsúlyozta, próbálják megtalálni az egyensúlyt, ami szerinte sikerül is, hiszen általánosságban a gazdasági és egészségügyi adatok továbbra is viszonylag eléggé jók.

intézkedés
szigorítás
kormány
dönt
Szerbia
korlátozás

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.