Ugrás a tartalomra

Új kezekben Szabadka város kulcsa

2012.07.16
15:58
Átadta a Városháza kulcsát Saša Vučinić Modest Dulićnak, Szabadka új polgármesterének
Átadta a Városháza kulcsát Saša Vučinić Modest Dulićnak, Szabadka új polgármesterének. A leköszönő tisztségviselő összegezte az elmúlt négy év eredményeit a városban. Szabadka új polgármestere az ipari zónák bővítését tartja elsődleges feladatának. A város és lakosai érdekeit fogom szolgálni, nem pedig a politikai pártokét – mondta Modest Dulić. httpv://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Y3zP-lPKmts   Olyan körülményeket teremtettünk, hogy a polgárok a 21. századhoz méltóan élhetnek: utakat aszfaltoztunk, befejeztük a víztisztítót, ipari zónát alakítottunk ki, fedett medencét építettünk, új arculatot kapott a Sétaerdő – értékelte munkáját Saša Vučinić, Szabadka leköszönő polgármestere. A válság ellenére egy nehéz gazdasági helyzet közepette sikerült előbbre jutni, és ezt az utat folytatni kívánjunk – nyilatkozta Modest Dulić, a város újonnan megválasztott polgármestere, majd hozzátette: ellenzéki városként nehéz lesz a dolguk. Modest Dulić legfontosabb feladatának a város további iparosítását, a kommunális és infrastruktúrális fejlesztéseket tartja. Továbbá felkért minden politikust, hogy legjobb tudása szerint szolgálja Szabadka érdekeit.
Szabadka
MOdest Dulic
Városháza kulcsa

Most

15:11, Frissítve: 17:12

Megújult a nagyfényi óvoda

A szabadkai Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény hat óvodájának egy-egy szobája kapott új bútorzatot az UNICEF szerbiai irodája A fellendülés évei programja keretében.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.