Ugrás a tartalomra

Új vezetőt jelölt ki az amerikai hírszerzés csúcsszervezetének élére Donald Trump

2019.07.29
09:42
2024.03.19
08:35
Forrás
MTI
Az amerikai elnök John Ratcliffe texasi republikánus képviselőt jelölte az Országos Hírszerzési Igazgatóság élére.

A valamennyi amerikai hírszerző szervezetet összefogó DNI eddigi vezetője, Dan Coats augusztus 15-én távozik hivatalából - írta Twitter bejegyzésében Trump. Amerikai sajtóhírek szerint régóta várható volt Coats távozása, ugyanis már egy éve feszült volt a viszonya az amerikai elnökkel. Coats többször is bírálta Trump döntéseit. Ellenezte az amerikai-orosz elnöki egyeztetéseket, de ellentmondott az elnöknek Észak-Korea megítélésében is.

Donald Trump
Amerika
hírszerzés
Országos Hírszerzési Igazgatóság
John Ratcliffe
Dan Coats
DNI

Most

11:14, Frissítve: 11:21

Gyulán gyűlnek össze a világ tűzoltói májusban

24. Nemzetközi Tűzoltó Csillagtúrára négy napon át, május 09-e és 12-e között várják nem csak a szakmabelieket, hanem mindenkit, aki szeretne részt venni egy nagyszabású, attraktív és látványos programon.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.