Ugrás a tartalomra

Újabb csatlakozási fejezetek nyílhatnak meg az idén

2016.09.27
08:04
A tervek szerint 2018-ig megnyílik az összes uniós csatlakozási tárgyalási fejezet Szerbia számára, jelentette ki Tanja Miščević, a szerbiai tárgyalócsoport vezetője
A tervek szerint 2018-ig megnyílik az összes uniós csatlakozási tárgyalási fejezet Szerbia számára, jelentette ki Tanja Miščević, a szerbiai tárgyalócsoport vezetője. Véleménye szerint reális az esélye annak, hogy az év végéig még három fejezet, a közbeszerzésről, a tudományról és a kutatásokról, valamint az oktatásról, a kultúráról és a fiatalokról szóló megnyílik. A tárgyalások három évvel ezelőtt kezdődtek, és ez idő alatt négy fejezetet nyitottak meg, az idén pedig újabb ötöt fognak. (Vajdaság Ma)
Szerbia
Európai Unió
Tanja Miščević
csatlakozási fejezetek megnyitása
uniós csatlakozás

Most

11:07, Frissítve: 11:16

Semmelweis filmbemutató Palicson

A VMSZ és a Vándormozi most a Semmelweis-filmet hozza Palicsra - közölte közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint. A vajdasági díszbemutatót május 8-án tartják a Palicsi Vigadóban 19:30-tól.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.