Ugrás a tartalomra

Újabb miniszter hagyta el Boris Johnson kormányát

2019.09.08
13:14
Forrás
HVG.hu
Lemondott Amber Rudd, a brit kormány munka- és nyugdíjügyi minisztere, aki egyben kilépett a konzervatív pártból is.

Lemondó levelében úgy fogalmazott, nem hiszi, hogy a kormány immár fő feladatának azt tekintené, hogy elkerülje a feltétel nélküli Brexitet. Szerinte 21 konzervatív párti képviselő elbocsátása támadás volt nemcsak az illemszabályok, hanem a demokrácia ellen is – számol be a BBC. A hírre reagált Boris Johnson kormányfő is, állítása szerint csalódott, hogy lemondott egy ilyen tehetséges minisztere. Szóvivője útján megjegyezte azonban azt is, hogy „minden miniszter, aki a kormányához csatlakozott, beleegyezett abba, hogy elhagyják az EU-t október végén, bármi történjék is”.

Nagy-Britannia
Boris Johnson
Brexit
lemondott

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.