Ugrás a tartalomra

Újhelyi: A költségvetés átütemezésével a munkahelyeket is sikerül megőrizni

2021.10.26
17:50
Forrás
Pannon RTV
A költségvetés átütemezésével jelentős projektek valósulhatnak meg - mondta Újhelyi Ákos a szerbiai parlament keddi ülésén.

A VMSZ köztársasági parlamenti képviselője felszólalásában kiemelte, a költségvetés átütemezésének elfogadásával biztosítva lesznek a gazdasági tevékenységek, valamint a munkahelyeket is sikerül megőrizni. Hozzátette, az idei évben elvégzett gazdasági segélycsomagoknak köszönhetően pedig sikerült hozzájárulni a járvány által legérzékenyebben érintett vendéglátóipar felépüléséhez. Továbbá az Y-ág fontosságáról is szólt.

Újhelyi Ákos, köztársasági parlamenti képviselő (VMSZ): „A földművesek számára nagyon fontos a két felüljáró kiépítése az Y-ágnál, enélkül több kilométeres utat kellene megtenniük traktorral, hogy eljussanak a földjeikre. Mélykútnál befejeződtek a munkálatok, most pedig megkezdődött a pacséri felüljáró kiépítése is az Y-ágnál. Az említett felüljáró megépítése növeli a forgalomban résztvevők biztonságát is.”

Újhelyi Ákos
költségvetés
gazdaság
Y-ág

Most

14:59

Orbán Viktor Georgia miniszterelnökével tárgyalt

A találkozón a magyar-georgiai politikai együttműködés elmélyítésének lehetőségeit, valamint Georgia EU-integrációs folyamatának állását tekintették át, figyelembe véve a Magyarország uniós elnöksége nyújtotta előrelépési lehetőségeket.
14:32, Frissítve: 14:41

Sportnap Zentán

A Regionális Ifjúsági Sportjátékok részeként ma délelőtt Zentán az általános iskolások részére sportnapot tartottak. A gyerekek a többi között kispályás fociban, röplabdában, kosárlabdában, futásban és sakkban mérhették össze tudásukat.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.