Ugrás a tartalomra

Újra találkozhat Donald Trump és Kim Dzsongun

2019.02.05
08:01
2024.03.19
08:44
Forrás
hirado.hu
Az amerikai külügy most készíti elő az újabb csúcsot. A részletek zöme egyelőre nem ismert, de már biztosnak tűnik, hogy valahol Ázsiában találkozik majd az amerikai elnök és az észak-koreai vezető.

Az első történelmi találkozó 2018 júniusában valósult meg, amikor kétfajta vélemény fogalmazódott meg. Az elemzők egyik fele akkor azt mondta, nem fog bekövetkezni óriási fordulat a csúcstalálkozó hatására.

A teljes leszerelés irányába még nem tett visszavonhatatlan lépéseket Észak-Korea, így a következő találkozónak szakértők szerint ezt kell megcéloznia. A nukleáris rakétakísérleteket valóban felfüggesztették Észak-Koreában, de a leszerelés irányába nem tettek olyan lépéseket, amelyek visszavonhatatlanok lennének - teszik hozzá az elemzők.

Donald Trump
Kim Dzsongun

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.