Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Újvidéken kampányolt az Egyesült Demokratikus Szerbia

2020.06.04
11:48
2020.06.04
11:56
Forrás
Pannon RTV
Újvidék központjában kampányolt a köztársasági választásokon induló Egyesült Demokratikus Szerbia nevű politikai tömörülés.
Pannon RTV

A csoportosulás részét képezi egyebek között a Vajdasági Szociáldemokrata Liga, a Vajdasági Horvátok Demokratikus Szövetsége, valamint a Modern Szerbia Pártja is. Marko Đurišić listavezető elmondta: céljuk, hogy erősítsék a tömörülést, illetve megszólítsák azokat a polgárokat, akik egy polgári demokratikus európai Szerbia mellett kötelezték el magukat.

Újvidék
Egyesült Demokratikus Szerbia
Választások 2020

Most

19:50, Frissítve: 20:01

Osztrák, francia és brit szecesszió a magyar fővárosban

A szecesszió szó hallatán sokaknak Szabadka jut eszébe annak városképe miatt. Ugyanakkor Budapest is rejteget szecessziós kincseket. Ha nem is az épületek kinézetében, a Ráth György-villában biztosan rábukkanhatnak a századforduló kincseire.
15:39, Frissítve: 16:44

Folyamatosan nő a napi esetszám Szerbiában

Tovább nőtt a napi koronavírusos esetek száma Szerbiában. Az elmúlt 24 órában a 10710 tesztből 487 páciensnél azonosították a Covid-19 betegséget, és 2 páciens hunyt el a kór szövődményeiben.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.

Világszerte erdőtüzek pusztítanak

Hatalmas erdőtüzek pusztítanak Európa nyugati részén és ázsiai határán, valamint az Egyesült Államok nyugati részén és Szibériában is.