Ugrás a tartalomra

Ülésezett a tartományi kormány

2018.12.05
13:35
Forrás
Pannon RTV
21 millió dinárt különít el a tartományi kormány a pacséri, a sziváci, az eleméri, torontálvásárhelyi és a Rumához közeli Mali Radinciban található általános iskola számára.

Egyebek mellett erről született döntés a tartományi kormány mai ülésén. A pénzeszközöket többek között az asztalok, székek, padlók kicserélésére, szigetelésre és a tető javítására használhatják fel. A képviselők továbbá elfogadták a vajdasági szervekre vonatkozó kollektív szerződést, és felhatalmazták a tartományi szociálpolitikai titkárságot, hogy kösse meg azt a tartományi kormány nevében. Az erről szóló megbeszélések 2017 májusában kezdődtek el annak érdekében, hogy összehangolják a tartományokban dolgozókra vonatkozó új szabályozásokat. Az ülésen a Duna-menti Begečka jama Természeti Park területrendezési tervének kidolgozásáról is döntés született.

tartományi kormány

Most

19:19

A húsvét lényegéről gyerekeknek, játékosan

Húsvéti játékos foglalkozás tartottak a szabadkai Zorka Helyi Közösségben. A 2 és 10 év közötti zorkai gyerekek számára meglepetéssel is kedveskedtek. A húsvéti programot évről évre a VMSZ zorkai helyi szervezete hívja életre.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.