Ugrás a tartalomra
Vajdasági Kormány

Ülésezett a tartományi kormány

2019-07-10
18:11
2019-07-10
18:18
Forrás
Tartományi Kormány
A tartományi kormány egymillió-hétszázezer dinárral támogatja a horvátországi szerb alsó osztályos diákok füzetvásárlását, és kinevezte a Vajdaság Erdői Közvállalat új igazgatóját.

A tartományi kormány egymillió-hétszázezer dinárral támogatja a horvátországi szerb alsó osztályos diákok füzetvásárlását - erről döntöttek a képviselők a mai ülésen, amelyen Igor Mirović tartományi kormányfő elnökölt. A támogatásokat a menekültek segélyezésére létrehozott alapon keresztül juttatja el a tartományi kormány a rászorulóknak.

Az ülésen egyébként kinevezték a Vajdaság Erdői Közvállalat új igazgatóját, mivel Takács Márta négy éves mandátuma lejárt. A képviselők döntése értelmében a Vajdaság Erdői Közvállalat igazgatói székét Kókai Roland foglalja el a következő négy éves ciklusban.

tartományi kormány
Igor Mirović
Takács Márta
Kokai Roland
Vajdaság Erdői

Most

00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.
23:02, Frissítve: 23:14

Nem drágul a földgáz

Szerbia polgárainak egy része megnyugodhatott, mivel az illetékesek bejelentették, hogy ebben a fűtési idényben nem drágul a földgáz. Stábunk annak járt utána, hogy hogyan látják ezt a szabadkaiak.
20:33, Frissítve: 20:39

Gyásznapot rendelt el Szlovákia

A szerdán Nyitragerencsér közelében történt buszbalesetben 12 személy vesztette életét. A szlovák kormány a csütörtökön megtartott rendkívüli ülésén péntekre rendelte el a gyásznapot.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.