Ugrás a tartalomra
Vajdasági Kormány

Ülésezett a tartományi kormány

2019-07-10
18:11
2019-07-10
18:18
Forrás
Tartományi Kormány
A tartományi kormány egymillió-hétszázezer dinárral támogatja a horvátországi szerb alsó osztályos diákok füzetvásárlását, és kinevezte a Vajdaság Erdői Közvállalat új igazgatóját.

A tartományi kormány egymillió-hétszázezer dinárral támogatja a horvátországi szerb alsó osztályos diákok füzetvásárlását - erről döntöttek a képviselők a mai ülésen, amelyen Igor Mirović tartományi kormányfő elnökölt. A támogatásokat a menekültek segélyezésére létrehozott alapon keresztül juttatja el a tartományi kormány a rászorulóknak.

Az ülésen egyébként kinevezték a Vajdaság Erdői Közvállalat új igazgatóját, mivel Takács Márta négy éves mandátuma lejárt. A képviselők döntése értelmében a Vajdaság Erdői Közvállalat igazgatói székét Kókai Roland foglalja el a következő négy éves ciklusban.

tartományi kormány
Igor Mirović
Takács Márta
Kokai Roland
Vajdaság Erdői

Most

18:26, Frissítve: 18:45

Szamárverseny 37-ik alkalommal Királyhalmon

Idén 37. alkalommal tartják meg a Szamárversenyt Királyhalmon. A szamaragolás és a fogathajtás mellett kerékpárverseny, szamárkvíz, tombola, este pedig koncertek várják az érdeklődőket.
17:47, Frissítve: 17:56

A szerbiai részeg sofőrök toplistája

Megjelentette a hullarészegen vezetők toplistáját a szerbiai Belügyminisztérium. Hihetetlennek tűnik, pedig igaz: az idei rekordernek 4,23 ezrelék alkoholt találtak a szervezetében.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.