Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dragan Kujundžić

Ülésezik Belgrádban a Nemzetbiztonsági Tanács

2019-01-12
10:32
2019-01-12
12:27
Forrás
Szerbiai RTV
A megbeszélésen a korrupció elleni harc, valamint a szervezett bűnözéssel szembeni intézkedésekről tárgyalnak a résztvevők.

A Köztársasági Elnöki hivatalban szervezett eseményen többek között részt vesz Aleksandar Vučić szerb elnök, Ana Brnabić kormányfő, Aleksandar Vulin védelmi, valamint Nebojša Stefanović belügyminiszter is. A felek az egyeztetés után, várhatóan dél körül sajtótájékoztatót tartanak.

nemzetbiztonsági tanács
Belgrád

Most

21:17, Frissítve: 21:28

Pokoli hőség Európában, iskolákat zárnak be

Holnap tetőzhet a Szaharából érkező hőhullám, 40 fok feletti hőmérséklettel Franciaországban és Spanyolországban. Van, ahol 45 fokot várnak. Párizs elővárosaiban sorra zárják be az iskolákat.
19:32

Gázrobbanás Bécsben

Tíz ember megsérült, közülük négyen súlyosan ma délután Bécsben, amikor feltételezhetően gázrobbanás történt egy többemeletes lakóépületben.
16:22

Kik keresnek a legtöbbet Szerbiában?

A szerbiai nettó átlagfizetés áprilisban 54.645 dinár volt, bruttó átlagban pedig 75.441 dinár. Ez nominálisan 11 százalékkal, reálisan 8 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.