Ugrás a tartalomra

Uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

2023.03.24
08:57
2023.03.24
09:30
Forrás
hirado.hu
Napirenden szerepel az a javaslat, amely szerint az unió egy éven belül egymillió lőszerrel látná el Ukrajnát. Magyarország álláspontja továbbra is az, hogy azonnali tűzszünet kell, és el kell kezdeni a béketárgyalásokat.

A magyar kormány szerint aggasztó, hogy a folyamatok nem a békés megoldás, hanem a háború kiszélesedése felé haladnak, ugyanis az Európai Unió célja, hogy a következő tizenkét hónapon belül egymillió darab lőszerrel lássa el Ukrajnát, 2 milliárd euróból. A kétnapos uniós csúcson ismét csatlakozik majd videókonferencia keretében a tagállami vezetőkhöz Volodmir Zelenszkij ukrán elnök.

csúcstalálkozó
Európai Unió
háboru

Most

15:33, Frissítve: 16:48

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.
15:17, Frissítve: 16:07

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.

Népszerű