Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Virginia Mayo

Uniós országjelentés Szerbiáról

2019.05.29
16:04
Forrás
Tanjug
Szerbia európai integrációs folyamata előrehaladást mutat, de további erőfeszítésekre van szükség a kulcskérdésekben - értékelte az ország EU felé vezető útját ma Johannes Hahn.

A jogállamiság tekintetében reformokra van szükség, ez a legfontosabb feltétel - szögezte le Hahn. A bővítési biztos az uniós országjelentés bemutatásakor Brüsszelben azt mondta: arra szólította fel Belgrádot és Pristinát, hogy teremtsék meg a kötelező érvényű szerződés megkötéséhez szükséges feltételeket. Mindez a párbeszéd folytatásával lehetséges - tette hozzá az uniós biztos.

országjelentés
Johannes Hahn
bővítési biztos

Most

15:24, Frissítve: 17:02

Emelkedtek a koronavírus-számok

Növekszik a koronavírus miatt kórházban kezeltek száma Szerbiában, ahogyan a napi esetszám is egyre több - derül ki a friss adatokból. Antalfalván egyelőre kielégítő a járványügyi helyzet, de az oltakozási kedv alacsony.
15:12, Frissítve: 15:18

Napelemek 2000 hektáron

Napelemek szerbiai telepítéséről tárgyalnak az UGT Renewables LLC amerikai céggel – jelentette be Aleksandar Vučić szerb államfő.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.