Ugrás a tartalomra
vojvodina.gov.rs

Útkarbantartásra is fordít pénzt a tartományi kormány

2021.03.10
12:55
Forrás
Közlemény
Utak építésére és karbantartására 22 millió dinárt szánnak a tartományi költségvetésből.

Az Újvidéki Egyetem Mezőgazdasági Karának számítástechnikai fejlesztése, más települések mellett Csóka és Zenta közlekedési infrastruktúrájának javítása és a zombori Mostonga sportcsarnok elektromos berendezésének cseréje - egyebek mellett ezekről döntött mai ülésén a tartományi kormány.

vojvodina.gov.rs

Az említett felsőoktatási intézmény fejlesztésére 48 millió, míg az utak építésére és karbantartására 22 millió dinárt különítettek el a költségvetésből.

Vajdaság
tartományi kormány
útépítés
útkarbantartás

Most

21:47, Frissítve: 21:54

Franciaországban több tízezren tüntettek

Több tízezer francia vonult utcára csütörtökön az ország 170 városában, fizetésemelést követelve. A szakszervezetek és diákszervezetek felhívására köztisztviselők, a magánszektorban dolgozók, nyugdíjasok és gimnazisták együtt tüntettek.
20:56, Frissítve: 21:21

A jövő mezőgazdasága

A jövő mezőgazdaságáról – a precíziós gazdálkodásról és a digitális mezőgazdaságról hallhattak beszélgetést az érdeklődők csütörtökön este a VM4K klubhelyiségében.

Népszerű

Kigyulladt egy szupermarket Szabadkán

Tűz ütött ki ma délután a szabadkai ócskapiac közelében. A sűrű, gomolygó füstöt az egész városban látni lehetett, a környéken alig lehetett kapni levegőt.

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Olcsóbb lett a műtrágya

Ennek oka az illetékesek szerint az, hogy csökkent a vásárlóerő. Van elegendő műtrágya az országban.