Ugrás a tartalomra

Vajdaság vezetősége Eduard Kukannal találkozott Brüsszelben

2016-10-11
13:41
2020-01-31
18:38
Igor Mirović, a Tartományi Kormány elnöke, Pásztor István, a Tartományi Képviselőház elnöke és Đorđe Milićević, a vajdasági végrehajtó szerv alelnöke találkozott Eduard Kukannal, az Európai Parlament tagjával, aki egyben az elnöke is az EU–Szerbia Stabilizációs és Társulási Parlamenti Bizottságba delegált küldöttségnek
Igor Mirović, a Tartományi Kormány elnöke, Pásztor István, a Tartományi Képviselőház elnöke és Đorđe Milićević, a vajdasági végrehajtó szerv alelnöke találkozott Eduard Kukannal, az Európai Parlament tagjával, aki egyben az elnöke is az EU–Szerbia Stabilizációs és Társulási Parlamenti Bizottságba delegált küldöttségnek. A brüsszeli tárgyaláson szó volt a tartományi kormány prioritásairól és munkájáról, valamint Vajdaság gazdaságának fejlesztéséről és a szerbiai nemzeti közösségek helyzetéről is. A résztvevők azt mondták, fontos, hogy minél többször információt cseréljenek a fontos kérdésekről. Kukan érdeklődött a Žeželj-híd építésével kapcsolatban, valamint más beruházásokról is tájékozódott, amelyeket az EU pénzel. A brüsszeli politikus megköszönte Szerbia törekvéseit, amelyeket a csatlakozási fejezetek megnyitása érdekében tesz. Kiemelte, támogatja az unió bővítését.
EU
Vajdaság
Pasztor
Brüsszel
Kukan
Igor Mirović

Most

16:49, Frissítve: 19:37

Sikeres a Mentorprogram Vajdaságban

A Mentorprogram hozadékairól Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke és Potápi Árpád János magyar nemzetpolitikai államtitkár beszélt a Közügyeknek.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.

Fejműtét és császármetszés egyidőben

Fejműtétet és császármetszést hajtottak végre egyszerre egy 31 éves nőn belgrádi orvosok. A kilencedik hónapban járó terhes asszony elesett, és fejsérülést szenvedett.