Ugrás a tartalomra

Vajdaság vezetősége Eduard Kukannal találkozott Brüsszelben

2016-10-11
13:41
Igor Mirović, a Tartományi Kormány elnöke, Pásztor István, a Tartományi Képviselőház elnöke és Đorđe Milićević, a vajdasági végrehajtó szerv alelnöke találkozott Eduard Kukannal, az Európai Parlament tagjával, aki egyben az elnöke is az EU–Szerbia Stabilizációs és Társulási Parlamenti Bizottságba delegált küldöttségnek
Igor Mirović, a Tartományi Kormány elnöke, Pásztor István, a Tartományi Képviselőház elnöke és Đorđe Milićević, a vajdasági végrehajtó szerv alelnöke találkozott Eduard Kukannal, az Európai Parlament tagjával, aki egyben az elnöke is az EU–Szerbia Stabilizációs és Társulási Parlamenti Bizottságba delegált küldöttségnek. A brüsszeli tárgyaláson szó volt a tartományi kormány prioritásairól és munkájáról, valamint Vajdaság gazdaságának fejlesztéséről és a szerbiai nemzeti közösségek helyzetéről is. A résztvevők azt mondták, fontos, hogy minél többször információt cseréljenek a fontos kérdésekről. Kukan érdeklődött a Žeželj-híd építésével kapcsolatban, valamint más beruházásokról is tájékozódott, amelyeket az EU pénzel. A brüsszeli politikus megköszönte Szerbia törekvéseit, amelyeket a csatlakozási fejezetek megnyitása érdekében tesz. Kiemelte, támogatja az unió bővítését.
EU
Vajdaság
Pasztor
Brüsszel
Mirovic
Kukan

Most

20:50, Frissítve: 21:21

Főzzünk együtt az Új Szigeten!

Csantavéren a szombat a főzésről és a szórakozásról szólt. A helybeliek mellett a környező településekről is sokan ellátogattak a Főzzünk együtt az Új Szigeten! nevű eseményre.

Népszerű