Ugrás a tartalomra

Vajdasági fejlesztések az előtérben

2021.11.02
12:41
Forrás
Pannon RTV
Folyamatban lévő fejlesztések alakulásáról tett fel képviselői kérdést az Építésügyi, Közműfejlesztési és Közlekedési Minisztérium számára Újhelyi Ákos a köztársasági parlamentben.

 A VMSZ köztársasági parlamenti képviselője felszólalásában kiemelte, ezek olyan beruházások, amelyek hozzájárulnak Vajdaság fejlődéséhez. Olyan projektekről van szó, mint az Orom és Csantavér közötti vagy a Szabadkát Zomborral összekötő út, valamint a magyarkanizsai kerülőút. Emellett egyéb regionális és helyi utak, illetve más fejlesztések alakulásáról is érdeklődött. Üdvözölte a köztársasági költségvetés módosítását is, mert azzal lehetőség nyílik arra, hogy további nagyberuházásokra is jussanak források.

„A mi képviselői csoportunk üdvözöli a szerbiai kormány és az Építésügyi, Közműfejlesztési és Közlekedési Minisztérium törekvéseit. Azt, hogy támogatják a fent említett projekteket, ezeket a fejlesztéseket, amelyek összekötik országunkat a régióval, ezzel megalapozva a gyorsabb gazdasági fejlődést.” 

Újhelyi Ákos
Csantavér
Magyarkanizsa
kerülőút
Szabadka
Zombor

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.