Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Vajdasági magyar származású képviselője is lesz az EP-nek

2019-05-26
23:10
2019-05-27
09:13
Forrás
Pannon RTV
Deli Andor személyében vajdasági magyar származású képviselője is lesz az Európai Parlamentnek. A Fidesz-KDNP listáján induló politikus második mandátumát töltheti majd Brüsszelben.

Deli Andor megköszönte a magyarországi és külhoni magyar választópolgároknak, hogy átérezték és megértették a tétjét ennek a választásnak. Ezt bizonyítja az is, hogy történelmi rekordokat döntött a választási részvétel.

Deli Andor, EP-képviselő, Fidesz-KDNP (VMSZ): „Három fő feladatot érzek magaménak. Elsősorban részt venni a magyar ügy védelmében, a nemzeti kisebbségi jogok és Szerbia csatlakozása az EU-hoz. Ezzel foglalkoztam az elmúlt öt évben is, és hogy ha az eredmények is ezt véglegessé teszik, akkor ezen az úton szeretném folytatni a munkám az elkövetkező időszakban is.”

EP-választás
Deli Andor
Budapest
Fidesz-KDNP

Most

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.