Ugrás a tartalomra
Facebook/Potápi Árpád János

A vajdasági magyarság a jövőben is mindenben számíthat a Nemzetpolitikai Államtitkárságra

2023.01.24
18:48
Forrás
Facebook
A vajdasági magyarság, amint eddig, úgy a jövőben is mindenben számíthat a Nemzetpolitikai Államtitkárság támogatására - írta Facebook bejegyzésében Potápi Árpád János.

Folytatjuk az eddigi sikeres együttműködést közös céljaink megvalósítása, a vajdasági magyar közösség erősítése és szülőföldön való boldogulásának támogatása érdekében - fogalmazott Potápi Árpád János.

Magyarország nemzetpolitikáért felelős államtitkára Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével, Fremond Árpáddal, a Magyar Nemzeti Tanács új elnökével, valamint Sárközi Istvánnal, az MNT Végrehajtó Bizottságának elnökével egyeztetett Budapesten.

Fremond Árpád elnök úrnak ezúton is szívből gratulálunk megválasztásához és sok sikert, jó egészséget kívánunk elnöki feladatainak ellátásához! - fogalmazott Potápi.

Potápi Árpád János
Nemzetpolitikai Államtitkárság

Most

18:01, Frissítve: 18:19

Davis Kupa: A franciák legyőzték a magyarokat

Marozsán Fábián 6:3, 6:3-ra kikapott Ugo Humbert-től a Tatabányán rendezett Magyarország-Franciaország tenisz Davis Kupa-selejtező utolsó mérkőzésén, így az ellenfél jutott 3-2-es összesítéssel tovább a döntő csoportkörébe.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.