Ugrás a tartalomra

A vajdasági magyarság a jövőben is mindenben számíthat a Nemzetpolitikai Államtitkárságra

2023.01.24
18:48
2024.02.05
20:00
Forrás
Facebook
A vajdasági magyarság, amint eddig, úgy a jövőben is mindenben számíthat a Nemzetpolitikai Államtitkárság támogatására - írta Facebook bejegyzésében Potápi Árpád János.

Folytatjuk az eddigi sikeres együttműködést közös céljaink megvalósítása, a vajdasági magyar közösség erősítése és szülőföldön való boldogulásának támogatása érdekében - fogalmazott Potápi Árpád János.

Magyarország nemzetpolitikáért felelős államtitkára Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével, Fremond Árpáddal, a Magyar Nemzeti Tanács új elnökével, valamint Sárközi Istvánnal, az MNT Végrehajtó Bizottságának elnökével egyeztetett Budapesten.

Fremond Árpád elnök úrnak ezúton is szívből gratulálunk megválasztásához és sok sikert, jó egészséget kívánunk elnöki feladatainak ellátásához! - fogalmazott Potápi.

Nemzetpolitikai Államtitkárság
Potápi Árpád János

Most

14:41

Halásztelki fúvósok koncerteztek Belgrádban

A Bocskai István Református Oktatási Központ Fúvós Együttese mutatkozott be a belgrádi Collegium Hungaricumban. A Magyarországról érkező fiatalok egyórás koncertet tartottak a szerb fővárosban működő magyar kulturális központban.
14:34

Elkezdődött a TeátrumHíd Fesztivál

A programot zenei-összművészeti est, pódiumbeszélgetések is színesítik, és a fesztivál ideje alatt kiállítják a szervezők által középiskolások számára meghirdetett rajzpályázat legjobb alkotásait is.
13:04

Nehézbombázót lőtt le Ukrajna

Ukrajna pénteken lelőtte az orosz légierő egyik Tupoljev Tu-22M szuperszonikus nehézbombázóját a dél-oroszországi Sztavropol régióban – közölte Kijev.
09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.