Ugrás a tartalomra

A vajdasági oktatási és egészségügyi intézmények beruházásairól egyeztettek

2017-03-02
16:00
Mladen Šarčevićet, Szerbia oktatás- és tudományügyi miniszterét és Marko Blagojevićet, a közberuházások felügyeletével foglalkozó iroda vezetőjét fogadta ma Újvidéken Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke
Mladen Šarčevićet, Szerbia oktatás- és tudományügyi miniszterét és Marko Blagojevićet, a közberuházások felügyeletével foglalkozó iroda vezetőjét fogadta ma Újvidéken Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke. A felek a vajdasági oktatási és egészségügyi intézményekbe szánt befektetésekről tárgyaltak. Mirović a találkozón kiemelte, hatékony együttműködési és koordinációs mechanizmust kell létesíteniük annak érdekében, hogy a már megkezdett felújítások még gyorsabban haladjanak. Mladen Šarčević oktatási és tudományügyi miniszter támogatta a javaslatot, valamint hangsúlyozta azt is, hogy a szerbiai oktatási minisztérium és a közberuházások felügyeletével foglalkozó iroda között már megvalósult egy intenzív együttműködés, amely során meghatározták a prioritást élvező fejlesztési terveket. A felek az egészségügyi központokat és felsőoktatási intézményeket érintő hasonló tevékenységek fontosságáról is tárgyaltak. A találkozón Nyilas Mihály tartományi oktatási titkár, Zoran Milošević tartományi felsőoktatási és tudományügyi titkár, valamint Zoran Gojković tartományi egészségügyi titkár is részt vett.
beruházás
Mladen Šarčević
Igor Mirović
oktatási intézmények
egészségügyi intézmények
Marko Blagojević

Most

11:22, Frissítve: 13:05

Bemutatták a Szerbiai Katonaság új drónjait

Belgrádban, a batajnicai repülőtéren mutatták be az SN-92A típusú drónokat, amelyeket Szerbia Kínától vásárolt. A Szerbiai Katonaság többszörösen erősebb, mint korábban - jelentette ki a szerb elnök.

Népszerű