Ugrás a tartalomra

Választási együttműködési megállapodás a VMSZ, a VMDP és a MEP között

2020.02.24
17:05
Forrás
Facebook
Megállapodott a választáson való együttműködésről a Vajdasági Magyar Szövetség, a Vajdasági Magyar Demokrata Párt és a Magyar Egység Párt.

Pásztor István a Facebook oldalán adott erről hírt. A VMSZ elnöke a Pannon RTV megkeresésére elmondta a három párt együttműködése főként az önkormányzati választásra terjed ki. Mint ismeretes Szerbiában április 26-án tartanak háromszintű voksolást. Csorba Béla, a VMDP elnöke korábban a Közügyekben jelentette be, hogy koalícióban indulnának helyi szinten, míg a köztársasági szinten a VMSZ támogatására szólítanak fel

Vajdasági Magyar Szövetség
Vajdasági Magyar Demokrata Párt
Magyar Egység Párt
Pásztor István

Most

17:48, Frissítve: 18:01

Magyar szempontból fontos brazil siker a csehek ellen

A brazil együttes - a magyar válogatott szempontjából kedvezően - 30-27-re legyőzte a cseh csapatot a dán-norvég-svéd közös rendezésű olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában.
15:41, Frissítve: 17:15

Felszabadítják az országot

December 17-én szabadítsuk fel Belgrádot, Vajdaságot, Kragujevacot, Kruševacot és Kraljevot, ezt követően tavasszal pedig Újvidéket! Erre szólította fel a választókat szombat este a tartományi székvárosban tartott kampánygyűlésén Marinika Tepić.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.