Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Választunk, de mikor?

2019.10.20
14:39
2019.11.07
16:08
Forrás
Szerbiai RTV
Várhatóan márciusban vagy áprilisban tartják meg a parlamenti választást Szerbiában - mondta a Prva TV-nek adott interjújában Aleksandar Vućič szerb köztársasági elnök.

Hozzátette, a pontos dátumot még nem tudja. Leszögezte azt is, hogy nem lesz előrehozott szavazás. Az ellenzék korábban bejelentett bojkottja kapcsán azt mondta, hogy szeretné, ha részt vennének a választáson, ugyanis akkor láthatnák, hogy mennyire nem támogatják őket az emberek, továbbá azt, hogy 15 százalékos támogatottságról 8 százalékra estek vissza.

parlament
szerb államfő
Aleksandar Vučić

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.