Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Varga Judit: Egy nemzet fennmaradásáért mindig tenni kell

2019-03-16
08:13
2019-03-16
16:32
Forrás
Pannon RTV
Mindig figyelmeztetnünk kell magunkat arra, hogy egy nemzet fennmaradásáért mindig tenni kell, hogy egy ország, egy nemzet ne süllyedjen el - nyilatkozta Varga Judit a Pannon Televíziónak.

A magyar miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkára az 1848-1849-es forradalom és szabadságharc tiszteletére rendezett központi ünnepségre érkezett Szabadkára. Elmondta, az európai közösségekben létezik egy nagyon erős egységesítő folyamat, az Európai Egyesült Államok létrehozására, viszont Magyarország az erős nemzetek Európáját szeretné megőrizni.

Dr. Varga Judit  a Pannon Televízió Szubjektív című műsorának felvételén kiemelte: „Ez a nap is figyelmeztet minket arra, hogy számunkra a keresztény gyökereink, a nemzeti identitásunk, a szuverenitásunk megőrzése, a családjaink támogatása elsődleges fontosságú. Ez összekapcsolható azzal, hogy a '48-as hősök bátorsága figyelmeztet minket, hogy mindig bátornak kell lennünk és helyt kell állnunk magunkért. Batthyányi Lajos mondta, hogy a birodalom részei vagyunk, nem alárendeltjei.”

A teljes interjút szombaton 17 órakor nézhetik meg a Pannon Televízió műsorán.

Varga Judit
Szubjektív

Most

11:31, Frissítve: 11:39

Elengedtek öt tüntetőt

Szabadlábra helyezték azokat, akiket a Szerbiai RTV székházának elfoglalásakor vett őrizetbe a rendőrség - írja a Tanjug hírügynökség.
10:23, Frissítve: 10:39

Népszerűek-e az önkéntes nyugdíjalapok?

Szerbiában tavaly az év végéig a foglalkoztatottak 9 százaléka fizetett be rendszeresen valamely magánnyugdíjpénztárba, hogy idős korára legyen nyugellátása – közölte a Szerbiai Nemzeti Bank.
08:41, Frissítve: 09:22

Ma kezdődik a tavasz

Szerbiában 22 óra 58 perckor köszönt be a Ruđer Bošković csillagászati társaság értesítése szerint.

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.