Ugrás a tartalomra

Varga Judit: A vasárnapi választás sorsdöntő

2020.06.18
18:49
Forrás
Pannon RTV
A 21-i választás sorsdöntő a vajdasági magyarság megmaradása, gyarapodása és szülőföldön való boldogulása szempontjából - olvasható Varga Judit, magyar igazságügyi miniszter Facebook-bejegyzésében.

Mint a mellékelt videóban fogalmaz: a Vajdasági Magyar Szövetség, Pásztor István listája a garancia arra, hogy a délvidéki magyar érdekeknek továbbra is erős képviselete legyen Szerbiában.

Akinek fontos a délvidéki magyarság jövője és a magyar-magyar kapcsolatok további fejlődése, azt kérem, hogy most vasárnap mindhárom szavazatával támogassa a VMSZ-t! Hajrá vajdasági magyarok! Hajrá VMSZ! - buzdít a magyar politikus.

Varga Judit
Választások 2020
VMSZ

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.