Ugrás a tartalomra

Védőoltásról és eurointegrációról tárgyalt Brnabić és Várhelyi

2020.12.21
18:18
2020.12.21
19:49
Forrás
Közlemény
Ana Brnabić Várhelyi Olivérrel tárgyalt. A szerb miniszterelnök és az Európai Unió bővítési biztosa videómegbeszélést tartott Szerbia EU-s csatlakozási tárgyalásainak kilátásairól a következő hat hónapra vonatkozóan.

Brnabić kijelentette, az EU teljes jogú tagságának elérése továbbra is a kormány stratégiai prioritása, hangsúlyozva, hogy Szerbia továbbra is az átfogó reformok végrehajtásán dolgozik, különösen a jogállamiság területén. Várhelyi Olivér elégedettségét fejezte ki a szerb kormány erőfeszítéseiért, mint mondta a reformok által Szerbia felgyorsíthatja a csatlakozási folyamatát a Európai Unióval.

Brnabić leszögezte, nagyra értékeli Várhelyi azon erőfeszítéseit is, hogy bizonyos mennyiségű adag védőoltás a lehető legrövidebb időn belül megérkezzen a Nyugat-Balkán országaiba. 

Várhelyi Olivér
Ana Brnabić
eurointegráció
Szerbia
bővítés
csatlakozás

Most

15:33, Frissítve: 16:48

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.
15:17, Frissítve: 16:07

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.

Népszerű