Ugrás a tartalomra

Véget ért a 100 év magyar magány

2019.04.14
20:53
2019.04.15
17:07
Forrás
Pannon RTV
Véget ért a 100 év magyar magány - hangzott el Martonoson, a Magyar, nemzet, politika címet viselő közösségi találkozón.

A május 26-án megszervezésre kerülő európai parlamenti választáson a Fidesz-KDNP nem csak egy országot képvisel majd, hanem egy nemzet, egy kultúra értékeit - mondta el Fejsztámer Róbert, Magyarkanizsa VMSZ-es polgármestere. Azok a lakossági fórumok az igazán fontosak, ahol a kampány hevében ki tudnak térni azokra az értékekre, amik az itt maradás, a megmaradás szempontjából a legfontosabbak - tette hozzá Fejsztámer.

Fejsztámer Róbert, polgármester, Magyarkanizsa (VMSZ): „Én nagyon bízom benne, hogy mindenki, aki kettős állampolgársággal rendelkezik, ki fog menni szavazni és támogatni fogja azt az irányvonalat, amit a VMSZ képvisel, mégpedig a Fidesz-KDNP-féle lista támogatását. Úgy gondolom és úgy gondoljuk mindannyian, akik ebben a kampányban most részt veszünk, hogy ez az a lista, ezek azok az irányvonalak, ezek azok az értékek amikkel mi itt vajdasági magyarok, nemcsak VMSZ-sek, hanem megmaradni és itt maradni vágyó vajdasági magyarok azonosulni tudunk.”

Martonos
Fejsztámer Róbert

Most

13:35

Ma van Szent György napja

Az igazi tavasz kezdetét a néphagyomány e naptól számítja, az állattartók ilyenkor hajtották ki a juhokat és a szarvasmarhákat.
13:18, Frissítve: 14:11

Minden cseppje aranyat ér

Megérkezett a gazdák által várva várt csapadék. Vajdaság legnagyobb részén 10 és 15 milliméter közötti eső hullott az elmúlt egy napban.
11:14, Frissítve: 13:09

Gyulán gyűlnek össze a világ tűzoltói májusban

24. Nemzetközi Tűzoltó Csillagtúrára négy napon át, május 09-e és 12-e között várják nemcsak a szakmabelieket, hanem mindenkit, aki szeretne részt venni egy nagyszabású, attraktív és látványos programon.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.