Ugrás a tartalomra
TANJUG/SAVA RADOVANOVIC/bg

„Végre kezd felébredni a fürdőturizmus Szerbiában”

2021.06.26
21:01
Forrás
Tanjug
Végre kezd felébredni a fürdőturizmus Szerbiában - nyilatkozta Ana Brnabić a nišavai körzetben tett látogatása során.

A szerb kormányfő Aleksinac, Merošina, Ražanj és Doljevac önkormányzatokban is járt, ahol felmérte az utak, az oktatás, valamint a turisztikai szempontból jelentős infrastruktúra jelenlegi helyzetét. Elmondta, fontos, hogy lássák a hiányosságokat, annak érdekében, hogy minél gyorsabban meg tudják oldani a problémákat.

Brnabić kiemelte, hogy a fürdőturizmus feléledéséhez egyebek mellett hozzájárul Niška Banja fejlesztése és a Kulište projekt megnyitása. 

Ana Brnabić
Szerbia
turizmus
fürdő

Most

11:33, Frissítve: 11:41

Egy asztalnál Kurti és Vučić

Több mint egy év után folytatódott a Belgrád és Pristina közti párbeszéd. Aleksandar Vučić szerb elnök és Albin Kurti koszovói kormányfő egy asztalhoz ült Brüsszelben.
10:51

A csúcson is netezne? - megteheti

Mostantól a Kilimandzsáró is szélessávú internetet kap, hogy a turisták tweetelhessenek, instázhassanak vagy whatsappozhassanak, miközben megmásszák Afrika legmagasabb hegyét.
09:56, Frissítve: 10:02

Korlátok hozadéka

20. alkalommal szervezték meg Bácskossuthfalván a 9+1 Nemzetközi Művésztelep Mesterműhelyét. Az alkotótábor idei témacíme: Korlátok hozadéka. A Mesterműhelyben készült alkotásokat Szent István-napi ünnepség keretében tekinthetik meg az érdeklődők.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.