Ugrás a tartalomra

Vegyem fel, ne vegyem fel?

2012.11.09
10:46
Kevesebbet telefonálnak a szerbiai miniszterek, amióta kiderült, hogy Aleksandar Vučić kormányfőhelyettes és Tomislava Nikolić államfő telefonbeszélgetéseit vélhetően lehallgatták
Kevesebbet telefonálnak a szerbiai miniszterek, amióta kiderült, hogy Aleksandar Vučić kormányfőhelyettes és Tomislava Nikolić államfő telefonbeszélgetéseit vélhetően lehallgatták. A politikusok attól tartanak, hogy őket is lehallgatja valaki. Emiatt a legjelentéktelenebb témákat is személyesen beszélik meg kollégáikkal. Persze akadnak kivételek is. Milutin Mrkonjić közlekedési miniszter úgy nyilatkozott, nincsenek titkai, a szerelmi ügyeit pedig nem az éteren keresztül intézi, ezért nem változtatott telefonálási szokásain. (Blic)

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.