Ugrás a tartalomra
Instagram/buducnostsrbijeav

Videóbeszélgetés Vučić és Medvegyev között

2020-10-21
13:59
2020-10-21
14:13
Forrás
Szerbiai RTV
Dmitrij Medvegyevvel, az Oroszországi Föderáció Biztonsági Tanácsának elnökhelyettesével tárgyalt Aleksandar Vučić.

Egyetértettek abban, hogy Szerbia és Oroszország kapcsolata minden tekintetben jó. A videóbeszélgetésen szó volt a koronavírus-járvány okozta válságról, valamint egyeztettek a két ország együttműködési lehetőségeiről a kérdésben. A szerb államfő megköszönte Oroszország Szerbiának nyújtott támogatását a járvány kezdetén. Hozzátette, az egyetlen megoldást az oltás tömeges használatában látja. Medvegyev üdvözölte Szerbia politikáját, hogy független országként barátian viszonyul Oroszországhoz.

videóbeszélgetés
Dimitrij Medvegyev
orosz
koronavírus
járvány
válság
Oroszország

Most

16:49

Biztonság és felelősség 2020

Ma tartja ötödik szakkonferenciáját a Tijana Jurić Alapítvány Biztonság és felelősség 2020 címmel. A témák között szerepel az is, hogy hogyan védhetjük meg a gyermekeinket az internetes világban.
16:29

Tatai vadlúd sokadalom

Rekordszámú vadludat figyeltek meg hétfőn a tatai Öreg-tavon, Magyarországon. Az 1980-as évek közepétől nem számoltak a madár- és természetvédelmi szakemberek annyi vadludat a tavon, mint december első napján.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.