Ugrás a tartalomra

Videókonferencián egyeztetett a nyugat-balkáni országok vezetőivel Aleksandar Vučić

2020.07.29
19:30
Forrás
Pannon RTV
A szerb államfő egyebek mellett azt mondta, hogy nagyon hálásak vagyunk az Európai Unió pénzügyi támogatásáért, de ez nem azt jelenti, hogy nem kell hozzájárulnunk a saját gazdaságunk megerősítéséhez.

Vučić hangsúlyozta, nem szabad alábecsülnünk a saját erőnket, és mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy valódi bizalmat építsünk ki a régióban.

Aleksandar Vučić, államfő, Szerbia: „Még ha csatlakozunk is az Európai Unióhoz más országok előtt, megmaradunk ebben a régióban, együttműködve a nyugat-balkáni hat országgal, és Szerbia továbbra is a prioritásunk marad. A Balkánhoz tartozunk, soha nem fogunk kilépni belőle, továbbra is együtt akarunk működni, és a világ legjobb gazdasági környezetét megteremteni, nem kizárólag Szerbiáét, vagy az összes országét, hanem a saját magunkét, az önökét, a barátainkét, és remélhetőleg sikerrel járunk majd.”

Nyugat-Balkán
Szerbia
Európai Unió
videókonferencia
Aleksandar Vučić

Most

08:08

Ma két csapat bejut a Bajnokok Ligája elődöntőjébe

Két negyeddöntős párharc fejeződik be a labdarúgó Bajnokok Ligájában kedd este, amikor a továbbjutáshoz az FC Barcelonának otthon, az Atlético Madridnak pedig idegenben kellene megőriznie a múlt héten megszerzett egygólos előnyét.
07:26, Frissítve: 07:33

Válaszcsapás érkezhet Izrael részéről Irán ellen

Hétfő délután harmadszor is összeült az izraeli hadi kormány, és úgy tudni, végleges döntést hoztak arról, hogy válaszcsapást adnak Iránnak a szombat éjjeli támadásra. Ezt az izraeli hadsereg (IDF) vezérkari főnöke is megerősítette.

Népszerű