Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Alex Brandon

Vietnamban találkozik az amerikai és az észak-koreai vezető

2019-01-21
17:01
2019-01-22
07:20
Forrás
Bloomberg
Várhatóan Vietnamban találkozik Donald Trump Kim Dzsong Unnal, írta a Bloomberg a februári találkozó részleteit ismerő forrásokra hivatkozva.

A hírügynökség szerint egyelőre még több város is szóba jöhet lehetséges helyszínül. Korábban az AP írt arról, hogy az amerikai elnök február végén második alkalommal is találkozni készül az észak-koreai diktátorral, "hogy megpróbálja rávenni az atomprogram feladására". Trump és Kim Dzsongun az első találkozót Szingapúrban tartották tavaly júniusban. Az amerikai elnök többször is említette idén már egy újabb találkozó lehetőségét, és leveleket is váltottak.

Donald Trump
Kim Dzsongun

Most

20:15, Frissítve: 21:01

A Szerbia Jövője kampány Belgrádban

Szerbia nem megosztott ország, tisztességes emberek lakják, akik dolgoznak és fejlődést szeretnének - hangzott el a Szerbia jövője kampánysorozat központi nagygyűlésén, Belgrádban.
19:14, Frissítve: 19:24

Megmentették a Notre-Dame festményeit

Már csak négy műtárgy maradt bent, amelyek szintén érintetlenek, de egyelőre nem lehet hozzájuk férni, mert a helyet, ahol találhatók, még mindig nem biztosították a hatóságok.
19:02, Frissítve: 19:11

Virágfesztivál Kúlán

Több mint 50 kiállító szebbnél-szebb standjáról válogathatnak a növények szerelmesei a kúlai virágfesztiválon
18:55

Hetven éves az óbecsei Kajak-kenu Klub

Az idén ünnepli megalakulásának 70. évfordulóját az óbecsei Kajak-kenu Klub. Az olimpiai érmeseket, világ- és Európa-bajnokokat nevelő klub múltját egy kiállítás mutatja be a Városi Múzeum.
18:31

Húsvétra hangolódtak a Népkörben

Húsvéti táncházat és kézműves foglalkozást tartottak csütörtökön a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központban. A húsvéti műhelymunkán hagyományos és modern módszerekkel készítettek hímes tojásokat.

Népszerű

Holttestet találtak a Tiszában

Megtalálták annak a 62 éves férfinek a holtestét a Tiszában Adorjánnál, aki március 24-én tűnt el Törökkanizsán.