Ugrás a tartalomra
MTI Fotó: Máthé Zoltán

A visegrádi négyek államfői tanácskozást kezdtek

2018-10-11
16:43
2018-10-11
16:48
Forrás
MTI
Kétnapos tanácskozást kezdtek a szlovákiai Csorbatón a visegrádi négyek államfői. A találkozó fő témái az Európát érintő aktuális kihívások: a migráció, az unió jövője és a bővítés kérdései.

Az államfők tárgyalnak szociálpolitikai kérdésekről is, és megvitatják a technikai fejlődés, a foglalkoztatottság növelése és az életszínvonal emelésének kérdéseit.

Áder János magyar, Andrzej Duda lengyel és Miloš Zeman cseh köztársasági elnök Andrej Kiska szlovák államfő meghívására érkezett a megbeszélésre Szlovákiába. A négy államfő ma és holnap megbeszéléseket folytat, a programot közös sajtótájékoztató zárja.

Visegrádi négyek
Áder János

Most

20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.