Ugrás a tartalomra
Tanjug/Putyin/Alexei Nikolsky, Sputnik, Kremlin

Vlagyimir Putyinnal tárgyalt Aleksandar Vučić

2020.06.16
08:07
2020.06.16
08:17
Forrás
Tanjug
A szerb és az orosz elnök a két ország legfontosabb kérdéseiről tárgyaltak tegnap.

Putyin sok sikert kívánt Vučićnak a közelgő választásokhoz. Meggyőződését fejezte ki, hogy a nevével fémjelzett lista fog győzni - tájékoztatott a szerb elnök sajtószolgálata. A két államfő a regionális kérdéseket is megvitatta, a legtöbb időt pedig Koszovó kérdésére fordították - írja a Tanjug.

Vlagyimir Putyin
Aleksandar Vučić
találkozó
Választások 2020

Most

14:03

Örömzenélés a Szabadkai Zeneiskolában

Véget ért az idei ZenÉSZ Zenei Tehetséggondozó Program. Az eseménysorozat keretében számos műhelymunkán vehettek részt diákok és tanárok egyaránt. A program zárásaként közös örömzenélést tartottak a Szabadkai Zeneiskolában.
13:49, Frissítve: 14:00

Folytatódnak a harcok a Közel-Keleten

Hajnalban is folytatódtak a harci cselekmények Izrael és a palesztin Hamász között. A Gázai övezetből rakétákkal támadtak, míg Izrael légicsapásokat mért a Hamász állásaira.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Megtartották az év első vásárát Topolyán

A december 9-én bevezetett rendkívüli állapot óta a bácskai településen eddig nem tartották meg a közkedvelt vásárt. Miután feloldották a rendkívüli állapotot, a hagyományosan minden hónap második vasárnapján megtartott vásár most újra benépesült.